Gratis udviklingsforløb

SME Navigator
Med SME Navigator sigter vi mod at skabe bedre forudsætninger for tidligt at opnå indsigter i, hvad der driver forandring i danske SMVers forretningsomverden. I en tid, hvor teknologier, samfund og industrier er under konstant forandring, skal projektet skal styrke danske SMVers grundlag for at træffe kritiske strategiske beslutninger om fremtiden og bedre ruste dem til at navigere i en mere usikker og uforudsigelig verden.
SME Navigator
smenavigator@cifs.dk

Når potentialet i ens omverden forandrer sig, kræver det ofte et skifte i måden at tænke forretning på. Det lyder simpelt. Men det er det ikke, når man som SMV-leder har drøntravlt med at drive sin forretning.


Nu har din virksomhed muligheden for at få et individuelt tilrettelagt udviklingsforløb, med fokus på at skabe de forudsætninger, der skal til for at kunne omsætte ”fremtid” til virksomhedsnær, strategisk handling. Du vil gerne skabe vækst, og vi vil gerne hjælpe dig med at se, hvor der ligger nye muligheder.

 

SME Navigator i en nøddeskal


SME Navigator er et nyt erhvervsfremmeprojekt, som skal skabe konkurrencekraft i danske SMV’er gennem en unik kombination af strategisk fremsyn og kunstig intelligens. Initiativet er for danske SMV’er, som ønsker at skabe vækst og tør kigge lidt ud i fremtiden for at være på forkant med de muligheder, der ligger og venter.


Det kræver en stærk forståelse for, hvad der driver forandring i ens forretningsomverden i dag og på sigt – det, som vi kalder ”fremtidsindsigter”. For at hjælpe danske SMV’er med bedre at opnå denne indsigt, har vi udviklet et åbent trend scanning værktøj – bygget på et fundament af kunstig intelligens – som giver mulighed for løbende at udforske relevante trends og udviklingstendenser.


Men for at skabe reel værdi i din virksomhed skal ”fremtidsindsigter” omsættes til handling og rigtige resultater – ”fremtidsparathed”. Derfor faciliterer vi en række gratis strategi- og udviklingsforløb, hvor vi sammen med jer vil skabe et stærkt fundament for, at I kan arbejde strategisk med fremtiden og skabe konkrete, fremtidsorienterede forandringer i jeres forretning.

 

Individuelt tilrettelagt udviklingsforløb


Alle virksomheder der deltager i et udviklingsforløb, får tilknyttet udvalgte eksperter inden for fremtidsforskning og specialister i strategieksekvering i SMV’er. Eksperterne guider jer gennem forløbet og sikrer at metoder, mindsets og værktøjer bliver gjort håndgribelige og relevante for lige netop dig og din virksomhed. Efter endt forløb vil I stå med styrkede forudsætninger for at arbejde strategisk med fremtiden, konkrete muligheder for at skabe morgendagens bundlinje, samt en handleplan for, hvordan I kommer i mål.


Forløbene henvender sig primært til vækstorienterede SMV’er som i større eller mindre grad har dedikerede strategiressourcer. Der afholdes løbende samtaler med opstart af individuelt tilrettelagt udviklingsforløb i løbet af foråret.


Sådan ser dit udviklingsforløb ud:


Hvis du tænker, at sådan et forløb vil være værdifuldt for din virksomhed, så har du nu muligheden for at blive en del af initiativet. Deltagelse er gratis, men forudsætter et ambitiøst engagement af virksomhedens ledelse og/eller nøglemedarbejder på strategi. Skriv til smenavigator@cifs.dk for at høre mere og sikre din plads.


Links & inspiration