SME Navigator

Fra fremtid til strategi

SME Navigator – Fra fremtid til strategi

SME Navigator skaber bedre forudsætninger for at danske SMVer kan træffe kritiske strategiske beslutninger om fremtiden og derved øge deres konkurrencekraft i en usikker verden.

Fra fremtidsindsigter

Vi udvikler et åbent trend scanning-værktøj – baseret på kunstig intelligens – der skal give SMVer mulighed for løbende at udforske og opnå indsigt i, hvad der driver forandring i deres forretningsomverden i dag og på sigt.

Til fremtidsparathed

Vi faciliterer en række gratis udviklingsforløb, hvorigennem SMVer får et kompetenceløft og eksperthjælp til at forankre proces og mindset til at arbejde strategisk med fremtiden og konkret eksekvere herpå.

Lyder det interessant for dig og din virksomhed? Sign-up, og vi holder dig opdateret!

Hold dig opdateret

  1. Få adgang til vores AI-drevne trend scanning platform

  2. Få indsigter om at arbejde strategisk med fremtiden

  3. Deltag gratis i udviklingsforløb hvor vi omsætter “fremtid” til strategi i din virksomhed
Notifications

”TimeLog har fået stort udbytte af at deltage i SME Navigator med CIFS og Beecon. Det er interessant at kigge længere frem end den typiske 2-3-årige strategi. Vi skal både have det lange lys på og kunne agere hurtigt. Det kan være svært at tage den nødvendige tid til at arbejde struktureret med, hvordan omverdenen påvirker os på langt sigt. Virksomhedsforløbet har givet os brugbare redskaber og metoder. Vi har et nødvendigt fundament for at agere hurtigt, når det er nødvendigt.”

Per-Henrik Pelle Nielsen
CEO, TimeLog